HuiZhou GreenTouch Technology Co.,Ltd

HuiZhou GreenTouch Technology Co.,Ltd

Hjem> OEM/ODM

OEM/ODM

Zc Banner

 

Vanlige spørsmål Garanti og service OEM/ODM

 

Greentouch Industrial Touch Monitor, industriell berøringspanel-PC, reklamemaskin og touch tavle alt-i-ett tilpassede produkter.

Funksjonstilpasning

Greentouch tilbyr en rekke funksjonelle tilpasningsprosjekter, inkludert fingeravtrykkssamlere, kameraer, mikrofoner, infrarøde sensorer osv.

Spesiell skikk

Vi tilbyr spesielle tilpassede prosjekter basert på kundeapplikasjoner, for eksempel innebygd tilpasset utvikling av enkelttavler, kjernebrett og hele styrer, for å gi kundene omfattende og diversifiserte produktløsninger for deres behov.

Ytelsestilpasning

I henhold til kravene til perifer konfigurasjon, kan enhetssystemkonfigurasjonen og drivergrensesnittdesign også tilpasses for å imøtekomme behovene til grensesnittapplikasjoner.


Beskyttelse tilpasning

I henhold til egenskapene til forskjellige industrier av kunder, kan den beskyttende ytelsen til produkter i spesielle miljøer tilpasses for å tilpasse seg forskjellige tøffe miljøapplikasjoner.


Utseende tilpasning

Vi har en profesjonell design- og FoU -avdeling som kan gi perfekte og mangfoldige opptredener når det med et sterkt, stabilt, holdbart og elegant produktutseende.


Annen tilpasning
I henhold til bransjestandardkravene til forskjellige kunder, kan vi tilby en rekke profesjonelle EMC-testing, FCC-testing, CE-testing, vanntetting, eksplosjonssikker og annen testing. Andre emballasje- og personaliseringstjenester er tilgjengelige.


For mer tilpasningsdetaljer, vennligst kontakt oss.

Liste over relaterte produkter
  • Send forespørsel

Copyright © 2024 HuiZhou GreenTouch Technology Co.,Ltd Alle rettigheter reservert.

Vi vil kontakte deg umiddelbart

Fyll ut mer informasjon slik at det kan komme i kontakt med deg raskere

Personvernerklæring: Ditt personvern er veldig viktig for oss. Vårt selskap lover å ikke røpe din personlige informasjon til noen ekspanien til de eksplisitte tillatelsene dine.

Sende